Smid dig i sofaen

Du kender følelsen. Det har været en lang dag. Dine kollegaer har brokket sig hele dagen. Du er udmattet og trænger faktisk bare til at smide dig på sofaen og se en god film. Måske skal du have lavet en skål med popcorn og finde en kold sodavand. Bare smide dig i en chaiselong sofa med god plads til at strække dig ud i din fulde længde, så du rigtig kan slappe af. Hvem ved, måske kan det være at du ender med kun at se rulleteksterne af filmen.

Hygge i stuen

En sofa er et af de mest essentielle møbler i stuen. Den indbyder både til hygge, socialt samvær og afslapning, og så betragtes den næstefter fjernsynet som stuens alter. Og det er så heldigt, at du nemt kan få din nye sofa til at passe ind i stuen. Der findes nemlig et hav af forskellige muligheder for at købe en sofa med chaiselong. Du kan købe én, som er rigtig bred, hvis du planlægger, at i skal sidde flere på den på én gang. Det kan også være, at du foretrækker en smal, så du er sikker på, at du får den for dig selv.

En bred palette

Det er ikke bare størrelsen på din sofa, som du selv kan vælge. Det er også farverne og materialerne, som der findes et hav af udgaver af. Det kan være, at du holder af lyse toner i din indretning, og gerne vil have en flot sofa i beige. Dog skal du så være sikker på, at du ikke er en chokoladegris, for så bliver dine pletter tydelige, når du guffer mælkechokolade under filmen. Det kan ske, at du er mere til en sofistikeret og sort sofa. Den er helt enkel og kan skabe ro i stuen – men kan let personliggøres med et udvalg af forskellige puder og tæpper i alskens farver.