Få gang i de gode vaner uden at sprænge budgettet

Hvad enten du har et stort nytårsforsæt eller ej, så er der ingen tvivl om at denne tid på året er kendt for, at det er netop nu, vi alle går i gang med at få styr på kondition og styrketræning. Der er bare et eller andet over et årsskifte, som skaber en kollektiv motivation til at gøre det hele lidt bedre end vi plejer.

Så hvis du står og leder efter en ny måde at få motion på, så er du absolut ikke alene. Men hvordan bliver du klar til at give den gas, uden at købe alt for meget ekstra udstyr, som du måske slet ikke skal bruge?

Find noget der er sjovt

Modsat hvad mange måske har en tendens til at tro, så behøver god motion faktisk slet ikke være kedeligt. Det kan for mange opfattes som en tarvelig pligt i hverdagen, men det er som regel fordi, de ikke har fundet den motionsform som passer til dem.

Hvis du gerne vil skabe en ny vane, som du kommer til at holde fast i, så er det bedste råd, at finde noget du faktisk synes er sjovt. Prøv forskellige hold og motionsformer af og mærk efter – morer du dig eller skal det blot overstås?

Start småt og udvid efter behov

Når du har fundet den motionsform der passer til dig, står du overfor den næste udfordring. Nemlig at finde det rigtige udstyr. Her har vi som regel en tendens til at købe lidt for stort ind. Men du kan sagtens nøjes med, at købe det mest nødvendige og så udvide hen ad vejen. Der plejer at være gode tilbud at hente på nettet. Ofte finder du et stort udvalg hos Sport112. Men du kan også spørge venner og familie om du kan låne lidt udstyr til at starte med.