Sådan styler du en turban m. fyldehue

At miste håret som kvinde, kan være utrolig grænseoverskridende og tære hårdt på det mentale. Det, lige ind til at man finder sig til rette med sin smukke, synlige hovedbund og hovedform. I processen hen mod accept af en smuk og hårløs tilværelse, kan du dække hovedet til og lave flotte hårstyles med tørklæder og turbaner. Læs med her, hvor du får tips til at style en flot turban!

Turban beskytter dig mod solen

En af fordelene ved at bære en turban er, at den giver din hovedbund fuld beskyttelse mod solens farlige stråler, og holder dig varm om hovedet i kolde temperaturer. For at give ekstra fylde til turbanen kan du tilføje en fyldhue. Hvis du vil finde en god fyldehue til dig, så læs mere her.

En fyldehue er et smart tilbehør, som kan hjælpe dig med at skjule din hovedbund og give et mere naturligt udseende. Fyldhuer fås i forskellige størrelser og farver, så du kan finde din foretrukne type.

Sådan kan du style din turban

Turbanstilen er blot en af ud af mange måder, der findes til at binde stof om hovedet på for at dække hovedbunden på smart vis. Når du skal lave en turban, kan det gøres ved at folde stoffet på en bestemt måde og binde det om hovedet. Du kan se vejledende videoer på YouTube. En anden måde at binde et tørklæde om hovedet på er ved at lave en knude på bagsiden af hovedet, og lade stoffet hænge løst over skuldrene. Dette er en mere afslappet og boheme-inspireret stil.

Uanset hvilken stil du vælger, er det vigtigt at finde et stof, der er behageligt at bære og ikke skaber for meget varme eller irritation for hovedbunden. Der findes mange forskellige materialer og farver at vælge imellem, så du kan finde en turban, der passer til din smag og dine behov.