Gode råd til dig, der skal flytte din virksomhed

Det er ret så stressende at flytte helt generelt, og når det kommer til erhvervsflytning, kan det næsten være endnu mere stressende. Som ejer af virksomheden kan du hurtigt komme til at føle et lidt for stort ansvar for, at denne flytning skal gå så smertefrit som muligt. Det er alle selvfølgelig interesserede i, men der findes forskellige metoder til, hvordan man kan opnå denne smertefrihed. Så her kommer lidt tips.

Overlad flytningen til de professionelle

Hvis du skulle ske at have glemt det, findes der mange folk derude, som arbejder og lever af at flytte for private og virksomheder. De er allierede med de bedst mulige redskaber til at skåne dem i deres arbejde, og derfor giver det ekstra god mening at overlade flytningen til dem. Kontor flytning er typisk ikke den sværeste opgave, da der er tale om ensformig inventar og kasser med papirer. Undersøg dine muligheder for at få hjælp til at skille og samle møblerne, samt på- og aflæsning af samme. Fagfolk vil til hver en tid sørge for, at deres arbejde er tilfredsstillende, og de overlader ikke dig og dine ansatte i samme flyttekaos, som hvis I selv havde stået for det.

Hvordan undgår man flyttekaos?

Op til en flytning opstår der altid en lidt hektisk stemning. Den kan du imidlertid forebygge ved at skabe nogle retningslinjer for dine ansatte. Bed dem om at pakke deres ting ned hver især på samme tidspunkt, så alle ved, at der er tid sat af til det. Ved overtagelse af de nye lokaler, skal du selvfølgelig undersøge, hvorvidt noget skal gøres eller ændret inden indflytning, da dette altid er lettest at gøre med tomme lokaler. Når så dagen kommer, står det hele indflytningsparat, og kontorflytningen kan ske på en enkelt dag. Så let kan det gøres.