Har du hørt om BB glow?

Er du også lidt træt af, at kvinderne, du ser på tv, altid vågner op og ser helt perfekte ud? Sådan ”min hud er ikke berørt af en eneste rynke” og ”mine øjenvipper bukker bare sådan her helt naturligt” perfekte ud. Og okay, du ved jo godt, at det har noget med lys, professionel make up og det faktum, at de ikke rent faktisk har sovet en hel nat at gøre, men stadig tænker du, at det nu kunne være dejligt at vågne og se sådan ud.

Heldigt for dig – det har du muligheden for nu med en BB glow behandling!

Hvad er en BB glow behandling?
BB glow er en semipermanent foundation. Du kan få lavet behandlingen ifølge med dine øvrige ansigtsbehandlinger. Under behandlingen får du lagt foundation ind i dine yderste hudlag med bittesmå nåle. Der er tale om nåle, som kun går ca. 0,2 mm ind i huden. Det er derfor hverken skadeligt eller smertefuldt. Da de øverste hudlag er de, som bliver udskiftet først, er behandlingen kun semipermanent, og du skal derfor blive ved med at modtage BB glow behandlinger, hvis du vil have et permanent resultat.

Og hvilket resultatet er det, du får?
Som sagt er det en semipermanent foundation, som fungerer ligesom en almindelig foundation ville gøre det – den dækker uønskede pigmenter, uren hud eller anden farveforstyrrelse og bidrager til generelt at jævne din hudtone i ansigtet, så din hud kommer til at få en sundere og mere ren glød.

Derudover kan behandlingen også være med til at udglatte rynker og andre små, fine linjer i ansigtet, så din hud kommer til at se yngre og mere smidig ud.

Med en BB glow behandling kan du opnå det friske morgenlook hver morgen, uden at skulle arbejde for det – det er da en winwin!