Sådan kommer du i gang med at restaurere møbler

Upcycling er blevet lidt af et fænomen i de seneste år. Folk køber gamle ting i massevis og puster nyt liv i dem. Upcycling kan komme i mange former, men én af de mest populære er upcycling af gamle og slidte møbler såsom borde, stole, kommoder og skabe. Der er mange grunde til, at denne form for hobby kan være noget for dig. Du får lov til at udfolde dig kreativt og du kan faktisk også tjene penge på den, hvis du sælger møblerne. I denne oversigt kan du læse, hvordan du kommer i gang.

Det rette værktøj

I mange tilfælde skal der ikke gøres meget ved møblet – selv hvis det er lidt gammelt og ramponeret. En slibemaskine, som kan fjerne det gamle lag maling er ét af det mest nyttige stykke værktøj som du kan anskaffe dig. Derudover kommer du også langt med sandpapir, en boremaskine og en vinkelsliber. Du kan nemt og hurtigt finde alt dette og meget mere inde på specialbutikken.dk.

Maling

Mange gamle møbler, som du finder på loppemarkedet, ser slidte ud. Men ofte har de ikke brug for andet end et nyt lag maling, som skjuler de gamle skavanker. Ligesom med tøj, er der forskellige farver på mode fra år til år. Hvis du snuser lidt rundt på de rette forummer på sociale medier, kan du hurtigt finde frem til farver, som er særligt populære. Det gør det nmeget emmere at sælge møblet, hvis du er interesseret i dette.

Sådan sælger du møblerne

Du kan nemt sælge de møbler – så længe de altså er pæne og flotte. Mange opretter med succes en profil på sociale medier såsom Facebook eller Instagram, hvorfra de kan sælge møblerne. Her kan folk nemt finde frem til kontoen og se om der er noget, som falder i deres smag.