Er du lidt nedstemt i det daglige? Prøv evt. CBD-olie

Døjer du med angst eller depression i så mild grad, at du ikke er til sinds at tage receptpligtig medicin i form af psykofarmaka mod det? Generer symptomerne dig alligevel, kan det være, at du opsøger andet end medicin til at tage det værste. Nogle folk vælger desværre at ty til flasken eller hårde stoffer for at ”få bugt med” deres angst eller en generel følelse af tristhed. Der er dog flere muligheder for at få hjælp.

Har du overvejet at prøve CBD-olie?

Andre prøver kræfter med knapt så farlige midler mod depressionens greb. Mange vælger fx at gå i fitnesscentret eller løbetræne – ikke for at tabe sig, men for at frigive endorfiner, der hjælper på humøret. Og atter andre eksperimenterer med alternative muligheder som CBD olie, der kan købes lovligt, når blot et produkt ikke har mere end 0,2 % THC, der er det stof i hamp, som man kan blive skæv af.

Tag fat i en læge, hvis du altid er nedstemt

Dybest set bør du nok kontakte en læge og komme i kontakt med psykiatrien, hvis du konstant føler dig nedstemt, uden forklaringen lader til at kunne findes i dine omgivelser. Men at indtage CBD-olie i anbefalet dosis kan måske tage lidt af generne, som du oplever dem nu og her. Har du affejet at tage medicin mod dine problemer, er CBD-olie et alternativt middel at eksperimentere med. Du bør dog søge læge for at finde ud af, om det er noget, der vil kunne hjælpe dig.

Måske kan du også mærke andre effekter

CBD-olie menes også at kunne bringe andre positive effekter med sig. Fx er der folk, der oplever en mild, smertelindrende effekt ved at indtage CBD-olie. CBD-olie er ikke et lægemiddel, og der stilles heller ingen garanti for, at det kan hjælpe dig med de problemer, du har.