Giv teamet mere energi med adgang til frisk frugt

Du får energi af at spise sundt, men for at spise sundt, skal du have energi – det er vist det, man ville kalde et catch-22: Et dilemma uden udvej. Eller der er godt nok en udvej, og den er, at du bare for et par minutter samler modet til at etablere en frugtordning af en slags enten i dit firma eller i dit private hjem. For når bare frugten finder vej til matriklen, så skal den nok blive spist før eller siden.

Frist med frugt

Har du et team under dig, der ikke lige altid får spist så sundt, at det kan mærkes på produktiviteten? Du kan ikke tvinge dine ansatte til at spise et æble hen på formiddagen, men ved at få frugtordning til virksomheder og erhverv – frugtkurve og frugtkasser leveret til virksomhedens matrikel, du sørger for at stille frem i pauserummet eller i det fælles køleskab, kan du opfordre ansatte til at spise sundt.

Introducér et nyt personalegode

Frugtkurve leveret til firmaets adresse er en udmærket måde at introducere sundere spisevaner i dit team. Tager dine ansatte firmaets nye frugtordning til sig, vil de med tiden ende med at se den som det personalegode, den er. Adgangen til friske forsyninger bliver så én af de ting, der gør dem gladere for arbejdet og mindre tilbøjelige til at drage bort – om end det ikke er en afgørende faktor.

Gør det nemt at leve sundt

Hvad end du ønsker firmafrugt i frugtkasser eller frugtkurv – frugtordninger erhverv er nemme at finde. Du skal bare tage stilling til, hvilke frugter du ønsker at modtage, og hvor mange stykker frugt en kasse eller kurv skal rumme. Vil du gøre det nemmere for såvel dig selv som de ansatte i dit team at leve sundere, hvorfor så ikke overveje at bestille frisk frugt, du ikke engang selv behøver hente?