Gør seniorlivet nemmere med disse to hjælpemidler

Efterhånden som du bliver ældre, kan der være behov for forskellige hjælpemidler for at gøre hverdagen nemmere. Hjælpemidler kan også være med til, at du føler dig mere sikker i dit eget hjem. 

Heldigvis findes der i dag et væld af hjælpemidler på markedet, så der er rigeligt at vælge mellem. Det er altså bare med at vælge de hjælpemidler ud, der er relevante for dig. Her finder du et par af de hjælpemidler, der kan gøre det nemmere for dig at være senior.  

Kom lettere ind og ud af sengen med en sengehest

Føler du, at det er lidt af en kamp at komme ind og ud af sengen, kan en sengehest være den rette løsning for dig. En sengehest giver dig nemlig et godt greb, så du kan få hjælp til at komme på benene eller med at få svunget dig sikkert i seng. Så ønsker du at føle dig tryg ved sengetid samt om morgenen, bør du kigge nærmere på dette hjælpemiddel.

Støttegreb på badeværelset giver tryghed

Det kan ydermere være en god idé at have støttegreb på badeværelset flere steder, da det giver en rigtig god tryghed i forhold til ikke at falde. Badeværelset er et af de værste steder at falde, da der ikke er meget plads, så det er nemt at komme til at slå sig meget, hvis du falder. Støttegreb er gode at støtte dig til, når du skal bevæge dig på badeværelset, men de kan også hjælpe dig med at komme af og på toilettet.