Sådan kan du understøtte dit barns kreativitet

Har du et barn, der er meget kreativt? Så gælder det bare om at støtte barnets kreative udfoldelse på bedste vis. Men hvad kan du gøre for at støtte barnets kreative udvikling på en nem og enkel måde? Det kan du finde inspiration til ved at læse med videre her.

Hav papir, karton, lim og saks stående fremme

Som basis bør du have både papir, karton, lim og saks derhjemme. Hvis du lader disse ting stå fremme, kan dit barn selv finde dem frem, når han eller hun føler sig inspireret. Ved hjælp af disse få ting kan dit barn kreere alt lige fra en fin gave til et fødselsdagskort og meget mere.

Tag dit barn med på skovtur og find ting i naturen

Tager du dit barn med på skovtur, er det en god idé at tage flere naturting med hjem. Det kan være både kogler, træstykker, sten og alt muligt andet. Har du tusser til sten fra BR, kan dit barn dekorere stenene. Koglerne kan hænges op på en snor sammen med ting, der er klippet i karton. Derudover kan koglerne dekoreres, så de kommer til at ligne dyr eller mennesker.

Lav kasser med stofrester og garnrester

Laver du en kasse med stofrester og en kasse med garnrester, kan dit barn helt sikkert få en masse ud af at bruge disse ting. Dit barn kan for eksempel gå i gang med at lave bordkort eller julegavemærker af karton, der pyntes med stof og glimmer. Efterfølgende kan der sættes en garnrest i som snor. Du kan også lade dit barn sy på gulvklude med en ryanål, så de bliver pæne og dekorative.