Mange danske par undlader at gå i parterapi

Der er rigtig mange danske par, der vælger ikke at gå i parterapi. Til trods for, at det kan forbedre eller tilmed redde deres parforhold, undlader de at gøre det.

Der kan være flere grunde til, at et par bevidst fravælger det, men især én grund går igen. Der er nemlig mange, der synes, at det er pinligt at søge hjælp på denne måde.

Det er dog vigtigt at understrege, at det bestemt ikke er pinligt. Det vil aldrig være pinligt at gøre en indsats for, at et forhold kan enten forbedres eller reddes.

Tøv ikke med at gå i parterapi

Hvis du og din partner har gjort jer overvejelser om at starte i parterapi, skal I naturligvis ikke tøve med dette. Er der noget, I har brug for at tale med en terapeut om, er det vigtigt at få det gjort.

I mange tilfælde viser det sig nemlig, at det kan redde et forhold, som man ellers var ved at give op på. Netop derfor er det vigtigt, at man ikke tøver.

Holder I til i København eller omegn, så få hjælp til parterapi i KBH, hvilket der er rig mulighed for. I kan vide jer helt sikre på, at I vil blive glade for, at I gør det.

Også muligt at gøre det online

Ikke alle par har lyst til at møde fysisk op hos en parterapeut. Forholder det sig således, er der også en anden mulighed. Man kan nemlig klare samtalerne på nettet.

Flere og flere terapeuter har nemlig valgt at åbne op for muligheden for, at samtalerne kan foregå via et videolink. Og det er en mulighed, som mange par vælger at benytte sig af.

Det skyldes, at der er mange, der føler, at de har lettere ved at åbne op, hvis de kan sidde i trygge rammer derhjemme. Dermed får de en samtale, der er mere åben og ærlig.

Er hver en krone værd

Det er naturligvis ikke gratis at tale med en parterapeut. Det økonomiske aspekt bør dog ikke afholde jer fra at gøre det.

At tale med en parterapeut, er hver en krone værd. Det er gældende, uanset om det løser det eller de problemer, der har medført, at parterapi er blevet aktuelt i første omgang.

Det er nemlig ikke altid, at det ender med, at det hele løser sig. Nogle gange ender det derimod med, at begge parter finder ud af, at den bedste løsning er at gå hver til sit.